torstai 2. toukokuuta 2013

Classicin aamusta, hyvää huomenta!

Tänään oli jännä päivä, nimittäin olin ensimmäistä kertaa juontamassa Classicin aamulähetystä. Suora radiolähetys on minulle uusi juttu, ja ääni vähän väpättikin jännityksestä. En silti kuollut, eivätkä varmaan kuulijatkaan.

Pääsin jo viime viikolla suoran lähetyksen makuun muutaman tunnin varoitusajalla, kun sain tuurata loppuviikosta parina päivänä iltapäiväjuontajaa. Silti tänään jännitti, olihan tässä nyt ihan oma show kyseessä. No, ehkä lähetys lähetykseltä jännittää vähemmän. Ja aamu aamulta tottuu siihen, että pääkallonpaikalla pitää olla jo kuudelta. Mukavaa on joka tapauksessa puhua kulttuurista ja etenkin klassiseen musiikkiin liittyvistä asioista kuulijoille. Ei ole mennyt musiikin historiaan perehtyminen hukkaan, sillä joka aamu saan esitellä päivän säveltäjän. Onneksi on tullut luettua muutamista säveltäjistä viime aikoina... Silti joka päivä oppii uutta, ja se näissä toimittajan hommissa onkin mielestäni huippua.

Kiva tuoda esille sellaisia artisteja tai tapahtumia, jotka itseäkin sävähdyttävät, ja varmasti tämän työn kautta tulee itsekin löydettyä taas uusia hyviä kappaleita sun muita löytöjä. Vinkatkaa ihmeessä, jos tiedätte jostain mahtavasta kulttuurijutusta, joka ansaitsisi esittelyn valtakunnallisilla taajuuksilla.

Saa kuunnella!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti