sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Blogin paluu, ehkä

Jaahas. Taas on aikaa kulunut ja blogin arkisto on täynnä puoliksi kirjoitettuja, julkaisemattomia tekstejä. Äitiyslomallahan olisi tavallaan ollut hyvää aikaa kirjoittaa, mutta eipä jaksanut. Tai kyllähän minä kirjoitin, mutten mitään editoinut valmiiksi asti. Ehkä julkaisen tässä lähiaikoina vaikka editoimattamakin näitä viime vuoden aikana kirjoitettuja ajatuksia.

Kuukausi sitten palasin taas töihin toimittajaksi musiikki- ja muidenkin kulttuuriaiheiden pariin. Aivot ovat saaneet uuden sykäyksen, ja kirjoitettavaa taas olisi. Väsymys ei ole kyllä juuri helpottanut, ehkä päin vastoin. Mutta ehkä saisin jotain kirjoitettua, varsinkin jos en pidä rimaa kovin korkealla.

Haluaisin saada tämän blogin näyttämäänkin vähän paremmalta, mutta koska inhoan kaikenlaista teknologiaa, en ole toistaiseksi jaksanut perehtyä siihen, miten se tapahtuisi. Tuskin olisi edes kova homma.

Ehkä toistaiseksi kirjoitan ja julkaisen tekstejä lähinnä itseäni varten, mutta ilman muuta olet tervetullut lukemaan uusia ja vanhoja tekstejä! Sitten, kun jaksan panostaa tähän blogiin taas enemmän, julkaisen hieman luettavampia ja hiotumpia tekstejä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti